Пшенична

Крупа Пшенична

Виробляється з цільних зерен твердих сортів пшениці (Дурум) та м’яких сортів пшениці. Особливістю пшеничною крупи «Артек» є те, що вона має найменші розміри крупинок які бережно шліфуються. А крупа Полтавська є те, що вона поділяється на номери 1,2,3,4 в залежності від її розмірів та форми, відповідно, від крупної до мілкої та від продовгуватої до округлої. Пшенична крупа містить такі мінерали, як фосфор, срібло, цинк, цирконій, залізо та інші, а також бета-каротин, вітаміни В1, В2 і РР, білок, рослинні жири і крохмалі.

Страви з пшеничної крупи вважаються найкращим сніданком: вони швидко заряджають організм енергією і дарують відчуття ситості аж до обіду. Користь каші з пшеничної крупи може послужити відмінну службу кожному з нас, тому готуйте і вживайте це чудове блюдо.