Перлова

Крупа Перлова

Перлову крупу виробляють з ячменю шляхом очищення його зерен від висівок з подальшим їх шліфуванням і поліруванням. Складається вона з маленьких зерняток, що нагадують перлинки – звідси така красива назва. У перловій крупі високий вміст складних вуглеводів 73,7%. Вона багата на вітаміни групи B містить вітаміни А, Е, РР. Фосфору в перловці вдвічі більше, ніж в інших злаках, а саме він необхідний для правиль¬ного обміну речовин. Перлова крупа є прекрасним натуральним джерелом клітковини, яка життєво важлива для здоров’я і відмінної функції нашого шлунково-кишкового тракту. Ці та багато інших корисних властивостей перловки роблять її найкращою з круп для раціонального і збалансованого харчування та унікальним дієтичним продуктом.